The flow 'schilderijen, illustraties & beeldend werk'

The flow 'schilderijen, illustraties & beeldend werk'

Vrijdag 8 maart om 18u is het zover.
Dan mag ik mijn Flow-Art kunstwerken met je delen.
Dit bij La fille d’Oscar te Herk de stad, Korpse straat 84
van 8 maart tot 31 mei 2024.

Het is een grote droom die uitkomt. Al van kinds af aan wilde ik kunstenaar zijn. Door de kunstwerken te creëren voor deze tentoonstelling en vervolgens alles te voorzien wat hierbij komt kijken, voelde ik me steeds meer en meer een Artiest. Wat ik altijd wou, is ontstaan door de jaren heen. Dit met vallen & opstaan, discipline & doorzettingsvermogen en vooral met veel geloof in mezelf en in mijn creaties. Als andere ermee lachen, je er niets van aantrekken en doorgaan met je droom.

Ik wil je inspireren met mijn kunstwerken. Je meenemen naar een andere wereld. Je laten stilstaan bij het “NU” en vooral jezelf leren ontdekken. Er is voor iedereen wat wils. Prints, unieke illustraties in verschillende formaten, schilderijen van 30x30 tot 80x120 en beeldend werk. Kom af en laat het me bewijzen, dat het bezoekje de moeite waard gaat zijn. Je gaat met creatieve kriebels naar huis terugkeren.

🌼Van harte welkom op de VERNISSAGE: 8maart van 18u tot 21u en 9 maart van 14u-17u Van 8 maart tot 31 mei is de tentoonstelling toegankelijk op vrijdag & zaterdag van 10u-18u en zondag van 16-18u. Het is mogelijk om met de kunstenaar (me) een persoonlijke afspraak in te boeken, zodat we samen de tentoonstelling gaan bezichtigen en ik je een woordje uitleg kan geven over mijn kunstwerken.

Ik kijk er naar uit je te mogen inspireren en je mee te nemen naar mijn kleurrijke, gelukkige en fantasierijke wereld.

Liefs Nathalie