Laat je PC optimaal presteren tijdens het warme weer!

Laat je PC optimaal presteren tijdens het warme weer!

De zomer is in volle gang en de temperaturen stijgen. Terwijl we genieten van de zon, kan het warme weer een minder aangenaam effect hebben op onze computers. Hoge temperaturen kunnen namelijk de prestaties van je PC beïnvloeden en zelfs schade veroorzaken. Maar geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing!

Waarom je PC uitkuisen?

Computers verzamelen na verloop van tijd stof en vuil, vooral in de ventilatoren en heatsinks. Dit kan leiden tot oververhitting, wat de levensduur van je apparaat kan verkorten en de prestaties ernstig kan verminderen. Vooral tijdens warme periodes is het cruciaal dat je PC goed gekoeld blijft om optimaal te kunnen functioneren.

Onze zomeraanbieding

Om ervoor te zorgen dat jouw PC de zomer doorkomt zonder problemen, bieden wij nu een speciale service aan: het uitkuisen van je PC voor slechts 30 euro! Onze experts zorgen ervoor dat jouw computer grondig wordt gereinigd, van binnen en van buiten. Dit omvat:
- Reinigen van ventilatoren: Verwijderen van stof en vuil uit de ventilatoren om de luchtstroom te verbeteren.
- Schoonmaken van heatsinks: Zorgt ervoor dat de warmte effectief wordt afgevoerd.
- Reinigen van de behuizing: Zowel de binnen- als buitenkant van je PC worden schoongemaakt

Extra service: vervanging van koelpasta (alleen voor desktops)

Naast de standaard schoonmaak bieden wij ook de mogelijkheid om de koelpasta te vervangen, wat zorgt voor een nog betere warmtegeleiding en koelprestaties. Deze service is beschikbaar voor desktops en kost in totaal 70 euro, inclusief de schoonmaak. Let op: deze service geldt niet voor PC’s met custom waterkoeling.

Voordelen van een schone PC

- Verbeterde prestaties: Je PC draait sneller en efficiënter zonder oververhitting.
- Langere levensduur: Door oververhitting te voorkomen, gaat je computer langer mee.
- Betere koelprestaties: Een schoon koelsysteem zorgt voor een stabielere werking, zelfs tijdens de warmste dagen.

Kom langs tijdens onze openingsuren

Wacht niet tot het te laat is. Kom gerust langs bij onze winkel tijdens de openingsuren. Voor slechts 30 euro zorgen wij ervoor dat jouw computer weer optimaal presteert. Indien vervanging van de koelpasta nodig is (alleen voor desktops), komt het totaal op 70 euro.

Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je deze zomer zonder zorgen kunt genieten van een perfect werkende PC.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door VG Computers.