Meer pit in jouw seksleven? Zo doe je dat!

Meer pit in jouw seksleven? Zo doe je dat!

Wanneer de zomer aanbreekt zul je merken dat je libido echt opfleurt. De reden hiervoor ligt bij het feit dat we meer zon krijgen en meer vitamine D aanmaken. Op zijn beurt speelt dit een rol bij de productie van hormonen die ons een goed gevoel geven. Zo voelen we ons energieker, aantrekkelijker en meer ontspannen. Bijgevolg, kunnen we meer zin hebben in seks. In de winter kunnen we juist sneller moe zijn en meer ‘down’ voelen. Om seks niet alleen dan, maar op elk moment meer pit te geven, zullen wij je in dit artikel een goede tip geven.

Samen een vurig avondje

Veel mensen zorgen er tijdens de seks voor dat zij elkaar voldoende bevredigen en er plezier uit kunnen halen. ‘To really spice things up’ kun je gebruik maken van sextoys. Wist je dat seksspeeltjes heel goed gebruikt kunnen worden bij seksstandjes? Je kunt het effect van elk seksstandje namelijk naar een hoger niveau brengen en intenser maken door het te combineren met een seksspeeltje. Zelfs welbekende posities als missionaris worden een opeens heel spannend. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je een seksspeeltje ook inzetten bij standjes als flatiron, reversed cowgirl en The OM. Ben je nog niet heel ervaren met het gebruiken van seksspeeltjes? Dan kun je er eerst mee experimenteren tijdens het voorspel en er gegarandeerd opgewonden van worden.

Ontdek jezelf

Seksspeeltjes gebruiken met een partner is top! Alleen is het goed om te weten dat je het ook heel goed kunt gebruiken om jezelf ontdekken en bevredigen. Door veel te experimenteren, kun je erachter komen wat je wel en niet fijn vind. Wanneer je weet wat jouw voorkeuren zijn, kun je dit doorspelen naar je partner. Wist je dat het gebruik van seksspeeltjes ook heel goed voor je gezondheid is? Na een sessie met jezelf voel je je beter en kun je stress en depressie voorkomen. Voordat je een seksspeeltje gebruikt, is het raadzaam om op enkele zaken te letten. Op het moment dat je een seksspeeltje met je partner gebruikt, is het belangrijk om dit in vertrouwen te doen. Ben je klaar met het gebruik van jouw speeltje, dan is het van uiterst belang dat je het speeltje goed schoonhoudt. Zo kun je er lang van genieten! Kortom, met een seksspeeltje kun je seks naar een hoger niveau brengen. Zo kun je het gebruiken in combinatie met seksstandjes, bij voorspel of om jezelf te bevredigen. Nu je dit weet, ben jij er klaar voor om naar de zevende hemel te gaan?