Tentoonstelling: “The flow”.

Tentoonstelling: “The flow”.

Schilderijen, illustraties en beeldend werk, heb ik gecreëerd voor de tentoonstelling: “The flow”.

Ik wil je wat meer vertellen over het beeldend werk:
“The colored doll”
- Acryl-

Tijdens de tentoonstelling ‘the flow’ wou ik ook beeldend werk van me laten zien.

Tijdens een bezoek aan een tweedehandswinkel, ontstond het idee om etalage poppen een tweede leven te schenken. Dit door ze mijn Flow-Art te schenken. Ik kocht ze meteen alle dri en liet mijn gedachtes de vrije loop. Ik kwam tot het idee om alle drie de poppen anders aan te pakken, zodat elke pop past bij een reeks van mijn kunstwerken.

The colored doll, heb ik in verschillende lagen Acryl opgebouwd.
De kleuren liggen op en onder elkaar.
Ik dacht easy Peasy, maar het was een echte uitdaging.
De kleuren kloppen en zijn mooi in balans.

Ik voelde me meteen aangetrokken door de poppen, dit omdat ik buiten de ogen niets menselijk toevoeg aan mijn kunstwerken. Aangezien ik na de zwangerschap opzoek was naar de nieuwe Nathalie, naar mijn nieuwe vrouwelijke zelf, voelde ik me enorm aangetrokken tot de vrouwelijke poppen. Het liet me beseffen hoe trots ik ben geworden op mijn vrouwelijk vormen en lichaam. Tijdens het creatieproces, ben ik als persoon enorm gegroeid en heeft het me prachtige inzichten geschonken.

Kunstwerken maken is voor mij meer als schilderen alleen. Het laat me nadenken over het leven, over mezelf, over wie ik werkelijk ben en echt wil zijn, over wat er echt toe doet.

Deze ervaringen, laat ik je ondervinden tijdens de persoonlijke Artistic Coaching trajecten en groeps workshoppen. Laat me je inspireren en je leren, op je intuïtie te vertrouwen en doormiddel van te schilderen jezelf beter te leren kennen.

Meer informatie over de workshops en tentoonstelling “the flow” vind je terug op de website: Www.n-athelier.com.

Als je meer informatie wenst over de persoonlijke creatieve trajecten dan mag je een mail sturen naar n_athelier@hotmail.com en dan bel ik je graag op voor een kennismakingsgesprek. Vernissage: 8maart:18u-21u en 9maart:14u-17u

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door N_athelier.